NA POROĐAJU PREMRLA OD STRAHA, ALI NE ZBOG DJETETA: Uplašila sam se da će muž saznati moju najveću TAJNU! (FOTO) – Extra vijesti24h
admin Juni 17, 2019

Djevojka je godinama krila jednu tajnu od svog momka. Sve do porođaja nije mu rekla da je ona ustvari ćelava. Kosa joj je opadala, a ona je mijenjala ekstenzijama, a zbog srama to nije mogla da kaže momku. Dok je trajao njen porođaj, ona je sve vrijeme brinula da on ne sazna da je ona ustvari ćelava. Jer je porođaj trajao 7 sati, a njen momak je prisustvovao porođaju, i držao je za ruku. Ona je poslije dala izjavu da je zbog tog straha, cijeli događaj porođaja pao u drugi plan.

Loading..

Ona je iz prvog braka imala već dvoje djece. A kada je rodila drugo dijete, kosa joj je već tada počela da opada. Međutim, kada se razvela, zbog prevelikog stresa, kosa joj je opala skroz.
Kada se udala drugi put, svome mužu nije rekla za tu pojavu. Pa je tako znala u pola noći da ustaje, da vidi da li su joj ekstenzije uredu. Nedugo poslije porođaja, ona je priznala tada već svome mužu, da je ćelava. Ali on je to prihvatio.

Loading..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*