ALEKSANDRA SE POJAVILA NA SNIMANJU ZVEZDA GRANDA, PA STAVILA KINESKU KOSU: Smršala nakon porođaja, ali svi se pitaju SAMO JEDNO! – Extra vijesti24h
admin Juni 22, 2019

Mnoge estradne zvijezde, sa naših prostora koriste umjetne umetke za kosu. A sve to da bi im kosa na sceni izgledala mnogo bujnije i ljepše. Uglavnom se tu radi o skupocijenim umetcima, koji su napravljeni od prirodne kosa, koja je velikog kvaliteta. Pa se tako lakše i uklopi sa prirodnom kosom, i izgleda skoro neprimjetno.

prijanemanjanikoliccc

Nekada postoje i one pjevačice koje ne žele da izdvoje 200 eura za ovakvu kosu. Pa radije uzmu umetke kod Kineza. A jedna od takvih pjevačica je i Aleksandra Prijović. Ona je prošle sedmice bila na snimanju emisije “Grand Specijal”. Ona je dobila mnogo komentara na račun svog izgleda, a sve zbog toga jer je mnogo smršala poslije porođaja. Ali niko se baš nije usuditi da je pita šta joj se desilo sa frizurom.

Loading..

prija-nemanja-nikolic

U bekstejdžu su se čuli razni komentari na račun njene kose. Većina je rekla da joj se umetci ne podudaraju sa kosom, te da izgledaju jako nekavalitetno, kao da ih je kupila kod Kineza.

Loading..

prijanemanjani

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*