(VIDEO) SINE, JA NISAM DOBRO! MAMA, DA LI SI MISLILA NA NAS KADA SI RADILA TO ŠTO SI RADILA? Cela Srbija gledala je njen s*ks sa nasilnikom, a sada se pred njim TOTALNO SLOMILA! GANUĆE VAS OVE SCENE! – Extra vijesti24h
admin Juni 23, 2019

Pravo na jedan poziv dobila je zadrugarka, Suzana Petrović. Svoj poziv je iskoristila da nazove sina Nikolu. Ali, ovaj poziv nije dobro prošao. Ona je za vrijeme trajanja poziva, udarala glavom od staklo, plakala, i ponavaljala da se ne osjeća dobro. A onda joj je Nikola postavio jedno neugodno pitanje.

Loading..

Ona je jednom rekla da će da umre, i da više ne može da živi bez porodice. Sin je sve vrijeme pokušavao da je oraspoloži. Pa joj je rekao da se ode družiti sa ljudima. Da se smiri, i da se sjeti zašto je ušla u rijaliti. Onda je samo odjendom Nikola upitao, da li je mislila na njih dok je radila “to”. On je mislio na se* koji je ona imala sa Mikijem, u rijalitiju. Ona je samo kratko odgovorila da jeste mislila.
Kada je završila razgovor, ona se totalno slomila. Vrištala je i plakala na sav glas ispred kabine, iako je kiša padala. Ona ju nije ni primjetila.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*