admin 25/05/2020

Poslije duge i teške bolesti preminuo je jedan od osnivača popularne grupe Slatki greh, u kojim je popularna pjevačica Lepa Brena počela svoju karijeru, Branislav Mijatović.

Inače, Branislav pored toga što je bio vrstan muzičar bio je i jedan od najbolji bubnjara  u Srbiji.

Bio je veliki čovjek, prijatelj i ljubitelj muzike o čemu govore i njegova djela kao i brojne kolege, poznanici koji tuguju za njim.

Brena je svoju karijeru počela kao mlada djevojka, najvažnije karijerne uspjehe je doživjela sa bendom Slatki Greh u 80-tim godinama, a kasnije je nastavila sama.

Ona je već bila vrlo poznata pa nije bilo  teško puniti dvorane i arene, ali su joj na nastupima članovi Slatkog Greha bili rado viđeni gosti.

Brena i Saša Popović su nastavili saradnju i nakon raspada benda, pa su zajedno krenuli u Grand priču, dok su ostali otišli svojim putem.

Preminuo bubnjar "Slatkog greha" Branislav Mijatović Mija

Branislav Mijatović Mija osnivač benda i bubnjar, nas je napustio te ovim putem izražavamo saučešće porodici i prijateljima.

403 Forbidden

403

Forbidden

Access to this resource on the server is denied!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.