admin 30/01/2021

Jedan od slučajeva koji će se zauvijek pamtiti među narodom, je ubistvo sedamnaestogodišnjeg Dimitrija Popovića. To ubistvo se desilo 2004. godine u Gračanici, ispred objekta brze prehrane, a upucao ga je Aljbert Krasnići.

DIMITRIJA JE IZ ČISTA MIRA UBIO ALJBERT KRASNIĆI: Albancu sada presudio  rođeni otac, brutalno ubijen u Gračanici | Crna hronika

Prije tri dana, u Prištini je ubijen Aljbert Krasnići, a ubio ga je njegov vlastiti otac, biznismen Skender Krasnići. Ubistvo se desilo oko 17 sati, a optuženi je odmah uhapšen.

ALBANCU KOJI JE UPUCAO SRPSKOG DEČAKA PRESUDIO ROĐENI OTAC: Dimitrija je  Krasnići ubio pre 16 godina, pa i sam SKONČAO OD METKA!

Razlog ubistva je nepoznat, kao što nije poznat ni razlog ubistva Dimitrija Popovića, ali mnogi povezuju ova dva ubistva.

Aljbert je osuđen na 9,5 godina zatvora zbog ubistva sedamnaestogodišnjeg Dimitrija Popovića. Ubistvo je počinio iz auta marke audi, sa kojim je upravljalo drugo lice, a on se nalazio kao suvozač. On je tada ispalio rafal prema objektu brze prehrane, ispred kojeg je bilo mnogo osoba, ali metak je direktno pogodio Dimitrija u glavu. Osuđeni je odležao samo četiri godine zatvora, nakon čega je pušten na slobodu.

Novi detalji o ubici Srbina: Aljberta slučajno upucao otac, policija ga je  tražila jer je tukao ženu - 24sedam

UBICA SRBINA UBIJEN IZ LIČNOG PIŠTOLjA: Pokazivao ocu oružje koje je kupio,  a on ispalio metak u njega | Novosti.RS

Dimitrijevi roditelji i nakon toliko godina od ubistva ne mogu da prihvate to, te tvrde da se svako veče bude u pola dva ujutro, baš u vrijeme kada se desilo ubistvo, očekujući da će njihov sin da uđe u kuću.

 


wso.php