admin 26/05/2021

Već svi gledaoci su primjetili da u Zvezdama Granda više nema takmičarke Azre Husarkić. Iako je bila jedna od najboljih, i svaki put kupila glasove svih članova žirija, Azra se odlučila povući.

Azra Husarkić - Takmičari - Zvezde Granda - Grand Online

U razgovoru za Express, Azra je izjavila da se povukla zbog porodičnih stvari. Ona je navela da se njen otac razbolio, i da je cijela situacija bila jako ozbiljna. Azra je rekla da je jedan period bila pod velikim stresom, da su hodali od bolnice do bolnice, i da se nije mogla opustiti na snimanjima i uvijek je bila u strahu i grču. Za snimanja se spremala kratko i uvijek u zadnji čas, od pjesme do haljine, što je smatrala da je jako neprofesionalno sa njene strane. Ona se odlučila za svog oca, i kako kaže uopšte nije požalila.

Zvezda Granda Azra Husarkić u totalnom haosu: Eksplicitne fotografije  dospjele u javnost, Tuzlanka brzo reagovala! | Ekskluziva.ba

Što se tiče njene mentorice Ane Bekute, Azra je izjavila da su imale odličan odnos i mimo takmičenja, te da su mnogo pričale na tu temu, i da je Ana bila mnogo tužna, i pokušavala joj pomoći.

AZRA HUSARKIĆ BRILJIRALA U "ZVEZDAMA GRANDA": Nisam smjela odabrati Enesa -  Express

Azra je navela da je fakultet privela kraju, da je posljednjih dana imala apsolventsko slikanje, i da će uskoro postati diplomirani pravnik te posebno naglasila da završava državni fakultet na kojem se mnogo trudila.

Što se tiče muzičkih takmičenja, Azra je izjavila da je završila sa istim, te da će se sada posvetiti karijeri.