admin 09/06/2020

Milijarder Bil Gejts koji je izmislio Microsoft smatra se jednim od glavih odgovornih za nastanak pandemije CoVid19.

Mnogi ljudi su povjerovali u to a da li ste zaista razmisljali u kakve gluposti vjerujete?

Kao da Bil Gejtsu nesto znaci cinjenica da ce u svijetu umirati stotine hiljada starih ljudi. Od ove pandemije slabe su sanse da ce on profitirati a cak i kada bi profitirao njemu to uopste i ne treba.

On svoje bogatsvo trosi na LIJECENJE korona virusa i u tu svrhu donirao je 150 miliona koje ce se ravnopravno raspodijeliti. Fondacija Bil Gejtsa zalaze se za proizvodnju vakcine i zeli da vakcina bude lijek koji ce biti dostupan svima a ne samo bogatima. Oni zele dati sansu svima da prezive.

Bill Gates makes two big predictions for global healthcare in ...

Vec godinama Bil Gejts daje novac da bi se i djeca iz nerazvijenih zemalaj mogla vakcinistati i mi nikada nismo culi da se ta djeca ponasaju “kontrolisano od Bila Gejtsa”. 760 miliona djece u 73 razlicite zemlje uspjesno su prevazisle neke djecije bolesti i prezivjeli ih samo uz pomoc vakcine.

Politika Bila Gejtsa je da vakcina treba biti dostupna svima i da ne vidi razlog zasto se neko ne bi zelio vakcinisati.

Zaista ne vidimo ni mi. U posljednih par sedmica vidjeli ste kako izgleda svijet kada ga napadne bolest protiv koje nemamo vakcinu.

Coronavirus: Bill Gates says 7bn people will need Covid-19 vaccine ...

Slicne pandemije mogle bi se dogoditi sa difterijom, tetanusom, djecijom paralizom, morbilama, zausnjacima i mnogim drugim smrtonosnim bolestima kada se ne bi vakcinisali protiv njih.

Njegove izjave sus e izvukle iz koneteksta, te je kružila informacija da će on sa navedenim vakcima da kontroliše cijelo čovječanstvo.

Zbog tih pogrešnih navod, on se oglasio, te je rekao da je to najveća glupost koju je on čuo.

Dodao je da ne zna ni kako su ga uspjeli povezdati sa tim bedastoćama.

A što se tiče Korone, on je mišljenja da je virus mnogo jak, te da je jedini način da se iskorjeri sa efikasnim vakcinama.