admin 21/04/2021

Legendarna pjevačica Lepa Bena se proslavila 80-tih godina i od tada se nalazi na samom vrhu estrade. Osim u pjevanju, ona se oprobala i u glumi, te je izvrsna i glumica.

Tokom svoje karijere Brena i njen muž su ostvarili ogromno bogatstvo, te mogu priuštiti sebi i svojoj porodici da više nikako ne rade, a da žive solidno.

LEPA BRENA IMA NOVU I NIKAD KRAĆU FRIZURU: Neće verovati koliko joj dobro  stoje trendi šiške (FOTO) | Lepa i srecna

Shodno tome, unazad par godina, Brena nije aktivna na sceni, kao što je nekada bila. U toku svoje karijere, ona je doživjela mnogo smiješnih događaja i scena, a neke od njih se mogu i odgledati na internetu.

Jedan od smiješnih događaja je iscenirani intervju, gdje se Brena po ko zna koji put pokazala kao odlična glumica. Na insistiranje cijele novinarske ekipe, Brena je na kraju pristala da odradi ovaj skeč. Radi se o intervju u hotelskoj sobi, a nakon što joj je novinar postavio pitanje o bivšoj ljubavi, ona mu je ljutito odgovorila da mu je rekla da je to ne pita, i udarila ga šamarom.

DOKTOR ME UDARAO PO ZADNJICI" Lepa Brena jednu povredu pamti i danas:  Trčala je niz stepenice, pala, a štikla joj se zabola na NEZGODNO MESTO |  Najnovije vesti - Srbija danas

Naravno da je sve bila šala, a ovaj video je postao viralan.