admin 19/04/2021

Lepa Brena je jedna od najbogatijih pjevačica naše scene. Ona i njen muž Boba Živojinović sa kojim je u braku 30 godina su godinama stekli pravu imperiju, koja im sada omogućava da ništa ne rade i da uživaju u životu. Njih dvoje su stekli bogatstvo, koje može da bude i njihovim unucima.

Dok cijeli svijet stoji Lepa Brena ne odustaje od putovanja | STORYHR

Njihov životni put je kako oni znaju reći bio trnovit i nimalo lagan. Boba iz prvog braka ima sina Filipa, dok sa Lepom Brenom imaju još dva sina Stefana (29) i Viktora (23).

Porodica Lepe Brene u izolaciji! Pevačica se oglasila nakon testiranja! -  alo.rs

Najstariji sin Živojinović, Filip, je u braku sa popularnom pjevačicom Aleksandrom Prijović sa kojom ima sina Aleksandra. Za razliku od Filipa, Stefan nema sreće u ljubavi, i stalno mijenja djevojke.

ŽIVI NA SELU, U KUĆI BEZ FASADE, BRALA BOROVNICE ZA DNEVNICU: Evo ko je u  stvari NOVA SNAHA LEPE BRENE, ODUŠEVIT ĆE VAS! | Kreacije Portal

Najmlađi sin Viktor, je već godinu dana zaljubljen u djevojku po imenu Sandra Miljković. Ona živi i radi u Beogradu, kao šminker, a potiče iz jednog sela u centralnoj Srbiji, Ljig. Svake sedmice odlazi kod roditelja na selo, gdje im pomaže, a svojoj baki redovno čisti cijelu kuću.
Kako bi zaradila za studije  za šminkanje, Sandra je brala borovnice.

MNOGO PODSJEĆA NA POZNATU PJEVAČICU: Djevojka zbog koje je Brenin sin  drastično smršao je prava ljepotica - Express