admin 13/01/2021

Jelena Jovanović, supruga Čedomira Jovanovića, dala je izjavu za jedan medij, te priznala da joj jako teško pada kada pročita laži o svom suprugu. Ona tvrdi da se Čedo cijelo vrijeme pridržavao savjeta koje je dobio od ljekara, te da nisu tačne informacije da je nemaran i da se nije pazio i da mu se zbog toga ponovo dešava ova situacija.

Čedo je prije šest mjeseci imao obostranu upalu pluća kao posljedica korona virusa, i tada je jedva živu glavu izvukao. S obzirom da mu je imunitet naglo opao, ljekari su od straha da ga ne napadne neka od bakterija, otpustili kuću uz strogo mirovanje i poštovanje svih preporučenih savjeta.

Od kako je imao koronu, Jelena tvrdi da Čedo više nije isti čovjek, brzo se zamara, teško diše, te stalno je vodio bitku između tijela i želje, jer fizički nije bio sposoban da radi ono što voli.

Čedomir Jovanović: Kiseonik me sačuvao

Od kako je izašao iz bolnice, svako jutro nakon što on popije istu terapiju i njoj pripremi kardiopirin, vitamin C i D, omega, selen-cink.

Međutim, već dva mjeseca on je osjećao bol u dijafragmi, da bi situacija eskalirala u petak, kada je osjetio jake bolove u abdomenu i grudnom košu, nakon čega se odmah javio u kovid ambulantu.

Nakon snimka pluća, ljekari su mu rekli da nisu vidjeli ništa slično jer nalazi krvi i snimak pluća pokazuju nešto sa čim se još nisu susreli, te da ga moraju smjestiti u bolnicu, odakle se i javio njoj, kako tvrdi Jelena.

ČEDA JOVANOVIĆ U TEŠKOM STANjU: Lekari sumnjaju na dve opasne bolesti |  Novosti.RS

Iako su se u medijima pojavile razne informacije o njegovoj bolesti, prava informacija je da Čedomir ima obostranu upalu pluća, koja se vuče još od kako je imao korona virus, a uz to ima i embolije. Prava dijagnoza još nije utvrđena, te se radi na tome.
Jelena tvrdi da Čedomir trpi jake bolove zbog kojih pije četiri antibiotika, i morfijum, a trenutno su mu svi parametri poremećeni, te nijedan nema vrijednosti u granicama normale.

 


wso.php