admin 09/06/2021

Jedna od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima svakako je Lepa Lukić. Iako je svoju karijeru izgradila još prije dvije decenije, Lepine pjesme rado su slušane i dan danas. A iako je njen poslovni život bio i više nego sjajan, u  privatnom životu joj nije išlo sve po planu. Naime, kako se porodično nije ostvarila, ona se okrenula rijaliti programima kako bi zaradila novce. Inače, Lepa Lukić već odavno je ovisna o kasinu i kocki zbog čega je upala i u dugove te zbog istih ušla u rijaliti program Parovi.

Lepa Lukić – Biografija 2020, Godište, Visina, Težina

A u istim nedavno je ispričala priču iz svog djetinjstva kojom je šokirala sve. Naime, ona je izjavila kako je odrasla sa ocem koji je bio alkoholičar  i sa bratom koji je stariji od nje punih 8 godina. Pri tome je dodala da ju je brat oduvijek gledao drugačije, te bi često ju stavljao na krilo i mazio po nogama što je u njoj izazivalo strah zbog čega je jednog dana i odlučila da ode i živi kod tetke.

Tužna priča krije se iza pogleda Lepe Lukić, bolne detalje abortusa i teške  prošlosti pevačica jedva izgovorila! (VIDEO) - Alo.rs