admin 02/09/2021

U posljednje vrijeme svi smo svjedoci toga da nas je veliki broj poznatih ličnosti napustio. Od pjevača, glumaca, voditelja pa do svih profesija, napustili su ovaj svijet.

Posljedna poznata ličnost koja nas je napustila je Lane Gutović, popularni ”Šojić” koji se proslavio ulogom u seriji ”Tesna koža”. On je umro prije 7 dana u Beogradu, od posljedica koje je prouzrokovala korona virus.

Danas ponovo dolaze loše vijesti, a tiču se toga da je ovaj svijet napustila Snežana Spasić, interpretatorka srpske izvorne muzike. Umrla je u 51. godini, nakon 5-godišnje borbe sa teškom bolešću.

Nakon duge i teške bolesti preminula Snežana Spasić : Kultura : Južne vesti

Snežana se muzikom počela baviti od 14 godine, učešćem na školskim priredbama na kojima je uvijek osvajala mnoštvo nagrada. Kada je pohađala srednju školu, krenula je da pjeva u horu, i tada je već znala da će muzika biti njen put u životu.

Снежана Спасић — Википедија

Do 21. godine je mješala razne stilove muzike, a onda se odlučila za tradicionalnu izvornu muziku. Osim solo pjevanja, Snežana je bila članica Akademskog hora Univerziteta u Nišu.

Njena sahrana će biti održana na gradskom groblju u Kragujevcu u subotu u 14 sati.