admin 25/01/2021

Jovana Joksimović je jedna od najpoznatijih televizijskih voditeljki regiona. Osim po profesionalnosti, Jovana je poznata i po oštrom jeziku, jer svima kaže ono što misli, i ne preza ni od čega. Ona uvijek bira najpopularnije i najaktuelnije teme za svoje gledaoce.

GOSTOVANjE KOD JOVANE JOKSIMOVIĆ: Jelena Tinska ovako reagovala na optužbe  da je Aleksić silovao devojke | Novosti.RS

Ovog puta, Jovana u posljednje emisije stalno vraća temu oko slučaja uglednog učitelja glume Mike Aleksića. Ona se trudi da dovede što više sagovornika koji će govoriti na tu temu, ali kako je i sama izjavila povodom ovog slučaja to je veoma teško, jer oni koji možda i najviše znaju ne žele da pričaju o tome.

Tako je Jovana u emisiju pozvala Jelenu Tinsku, koja je na cijelu ovu priču stavila znak pitanja.

Jelena Tinska NAVELA imena PROFESORA FDU koji su je napastvovali: Nabio je  katedru na vrata i počeo... - Objektiv

Komentarisala je izjavu ‘silovao me 7 puta’, te navela da ako 1 siluje, prvi put, odmah ideš muriji, ili kažeš mami, te da joj to nije nikako jasno. Jovana ju je odmah napomenula da su u pitanju djevojčice, na što je ona dodala, da nisu djevojčice sa 17 godina, već sa 11, 12. Jelena je još prokomentarisala i tu čuvenu izjavu da je silovao sedam puta, te dodala da mnogi tako kažu okliznuo se na koru banane i ubo se na nož i to 17 puta.

Priveden čuveni nastavnik glume Mika Aleksić, učenice ga optužile za  silovanje


wso.php