Da li ste znali da na tijelu postoji “DUGME ZA PRAŽNJENJE?” Samo pritisnete i iz vas izlaze SVE fekalije: PROVERENO RADI(FOTO) – Extra vijesti24h
admin 13/09/2020

U današnje vrijeme mnogi ljudi imaju problema sa pražnjenjem stomaka, pa često u potrazi za riješenjem posežu svemu i svačemu. Mnogi pokušavaju sa raznim čajevima i pripravcima,  ali nekada kada niste u mogućnosti jednostavno da jedete ili pijete to, mi vam danas donosimo jedan super koristan savjet kako da brže ispraznite svoj stomak.

 

Naime, dovoljno je da na svom tijelu pritisnete samo jednu tačku- to je mjesto  odmah ispod pupka. Sve što treba da uradite, jeste da pritisnete sa 2 ili 3 prsta to mjesto, i vi idete u wc već nakon par minuta.

DA LI STE ZNALI DA NA TIJELU POSTOJI "DUGME ZA PRAŽNJENJE"? Lako se aktivira, a problem zatvora ćete riješiti odmah | Novi.ba

Pored toga, potrebno je da vodite računa o svoj ishrani te da unosite dovoljno vlakana u organizam, te pijete vodu u što većim količinama, Ne nosite dovoljno vlakana u organizam, trebate piti najmanje 2 litra vode dnevno. Stres je također bitan faktor za pražnjenje stomaka, stoga pokušajte ga svesti na minimum.