admin 17/04/2021

Na Balkanu je jako rijetka pojava da čujemo za slučaj da žena zlostavlja muškarca, što je slučaj u ovom današnjem tekstu.

Slučaj iz Bosne i Hercegovine je zatekao i šokirao javnost, a tiče se poznatih ličnosti, odnosno popularnog pjevača Al Dina i poznate voditeljke Arduane Pribinje.
Njih dvoje su bili u braku dugo godina, i iz tog braka imaju dvoje djece.

ŽENA GA JE TUKLA PRED SINOVIMA, NIJE MOGAO DA SE BRANI: Al Dino progovorio  o zlostavljanju koje je preživeo! (m)

Nakon nekoliko godina od razvoda, Al Dino je otvoreno pričao o razvodu i zlostavljanju od strane njegove žene. Naveo je da nakon mnogo godina braka, primjetio da sa njihovim brakom nešto nije uredu, i da se njegova žena sumnjivo ponaša. Počeo je sumnjati na prevaru od strane svoje žene, a u međuvremenu svađe su postale njihova svakodnevnica.

Al Dino priznao: Bivša žena me je tukla - CdM

Al Dino je naveo da jedan dan nakon što je njegova žena došla kući, počela je opasna svađa, nakon čega je njegova supruga počela da ga tuče. Sve to se dešavalo pred njihovom djecom, a on tvrdi da je odgajan tako da ne podiže ruku na ženu nikada i ni u kom slučaju.

masa zona tegoba arduana pribinja bez marame - jamisonlandscaping.com

Nakon tog slučaja njih dvoje su se razveli, a ubrzo je izašlo na vidjelo da je njegova žena imala emotivnu vezu sa svojim kolegom, poznatim voditeljom sa druge televizijske kuće, za kojeg se poslije i udala.

RAZVEO SE AL DINO: Njemu imovina, Arduani deca