Dečak(13) iz Ivanjice silovao OVCU PA STRINU(56)! JEZIVA ispovest žene koja je preživela HOROR(FOTO) – Extra vijesti24h
admin 04/09/2020

Još jedna horor priča potresla je Srbiju.

U selu Ivanjica, desio se strašan slučaj. Dječak od samo trinaest godina, silovao je strinu koja ima pedesetšest godina, dok je brala gljive u šumi.

Ona je slučaj odmah prijavila policiji.

Pedesetšestogodišnja B.K. iz Beograda se udala po drugi put te došla da živi u selo Ivanjica, prije tri godine. Taj dječak je živio u kući do njene, te se stalno motao oko kuće i prozora te nerijetko  i zavirivao. Jednog dana, njegov otac je ušao u kuću i rekao joj da će se morati skinuti pred njim, da se on uči kako izgleda žensko tijelo, jer majke nema. Žena je doživjela šok, visok pritisak i dijabetes.

Pri povratku sa posla, odmah je mužu rekla šta je doživjela taj dan, ali muž joj ili nije vjerovao ili kako to na selu ide, nije htio da stvara probleme ni svađu sa bratom.

Jednom je u štali zatekla dječaka kako jaše kozu, dok je drugi dan vidjela svojim očima kako je silovao ovcu koja je umrla nakon dva dana.

Kada je B.K. otišla u šumu da bere gljive, primjetila je da je odmah i taj dječak došao za njom. Odjednom joj je prišao te naglo strgnuo trenerku i oborio je na pod, te silovao. B.K. je izjavila da takvo iživljavanje nikada u životu nije doživjela, te da je dječak imao snagu kao punoljetni muškarac, te ga nije mogla savladati.

Njen advokat je izjavio da je policija izuzela njen mobitel, kao i odjeću, radi vještačenja, i utvrđivanja dokaza ukoliko oni stvarno postoje.