admin 31/08/2020

Moderna tehnologija je toliko uznapredovala da je olakšala život uveliko. Sada je preko tehnologije moguće skoro sve, i za sve postoje aplikacije.

Svako od nas je u nekom periodu života maštao kakav bi bio odnosno izgledao kao stariji. Sada je moguće i to provjeriti. Naime, preko aplikacije koja će vas zasigurno zasmijati je moguće vidjeti kako ćete izgledati kada budete stariji.

A da naši ljudi su puni humora, kao nijedna druga nacija na svijetu, dokazuje i to što je neko preko aplikacije, uzeo fotografije političara te isprobao da vidi kako će oni izgledati u starosti. Fotografije su zasigurno nasmijale cijeli region, i svaka čast na tome.

  1. Vojislav Šešelj

Djed Vučić i Baba ANA: EVO kako će NAJPOZNATIJE LIČNOSTI IZGLEDATI kad  ostare – OVOME ćete se smijati danima, totalni HIT (FOTO) – Nezavisni Portal

2. Novak Đoković

Svi su POLUDJELI za ovom aplikacijom, ali PAZITE | Mondo.Me Prod

CECA, ANA I ALEKSANDRA OSTARILE PREKO NOĆI: sve srpske estradne zvezde  isprobale FaceApp aplikaciju za slike u starosti (FOTO) - Lepa&Srećna

3. Željko Joksimović

Deda Vučić i Baba ANA: EVO kako će NAJPOZNATIJE LIČNOSTI IZGLEDATI kad  ostare - OVOME ćete se smijati danima, totalni HIT (FOTO)

4. Kolinda Grabar Kitarević

Urnebesno: Provjerili smo kako će poznati Hrvati izgledati za 30 godina -  Index.hr

5. Ana Brnabić

EVO KAKO ĆE POZNATE LIČNOSTI IZGLEDATI KADA OSTARE: Kad vidite NOVAKA  ĐOKOVIĆA SMIJAT ĆETE SE DANIMA | Novi.ba

6. Aleksandar Vučić

Nećete verovati kako izgledaju političari S BORAMA! Samo ovom GODINE NEĆE  MOĆI NIŠTA! - alo.rs

Deda Vučić i Baba ANA: EVO kako će NAJPOZNATIJE LIČNOSTI IZGLEDATI kad  ostare - OVOME ćete se smijati danima, totalni HIT (FOTO)


wso.php