admin 24/04/2021

Miroslav Ilić važi za jednog ozbiljnog pjevača, koji se posljednjih godina povukao sa estradne scene, jer je u penziji.

Nažalost, posljednjih mjeseci njegovo ime ispunjava medijske stupce, nakon što ga je Mirjana Antonović optužila da je otac njenog 35-godišnjeg sina Devina Antonovića. Ona je javnim putem tražila od Miroslava da prihvati njihovog sina, na što ovaj nije pristao.

Novak u ozbiljnoj opasnosti! Miroslav Ilić krije vezu sa Suzanom Mančić!  Đani ima vanbračno dijete - CURE.ba

Nakon što je krenuo sudski proces dokazivanja očinstva, mnoge osobe su promijenile mišljenje o Iliću. Također, estradne ličnosti imaju podjeljeno mišljenje o ovome, a neki od njih su javno govorili kako im nije jasno zašto tek nakon 35 godina traže priznavanje očinstva.

EVO ŠTA KAŽE ILIĆEVA SUPRUGA: Istina o vanbračnom sinu tek će izaći na  videlo!

Na suđenju kao svjedoci su se pojavile Lepa Brena i Nada Topčagić. Lepa Brena je izjaila da je znala da se njih dvoje viđaju, dok je Nada izjavila da je u tom periodu mnogo radila sa Miroslavom, i da nije znala za njihovu vezu. Ona je dodala da Devin nije njegov sin, i da Miroslav Ilić radi pravu stvar, jer ni ona ne bi uradila nešto na što te neko primorava. Za Miru njegovu navodnu ljubavnicu, kaže da joj nije jasno njeno ponašanje s obzirom da je znala da je oženjen i da sigurno nije mislio ništa loše.

MIROSLAV JE TU K'O PRASE U NJIVI! Nada Topčagić otkrila da pjevač NIJE  Devinov otac - "Mirjana da se pokrije ušima!" | Zvijezde i tračevi