admin 01/09/2020

Prije nekoliko dana strašna nesreća dogodila se u  jednom manjem mjestu blizu Zaječara, kada je policija pronašla  mrtvog 76 – godišnjeg Slobodana Zdravkovića  u njegovoj kući. Naime, policija je kod Zdravkovića zatekla strašan prizor, Slobodan je bio zavezan za stolicu, i pretučen do smrti,  navodno zbog  ušteđevine koju je držao u kući.

Policija održala on line predavanje mopedistima i motociklistima

Naime, sve je počelo tako što je Slobodan dao oglas u novine da traži ženu koja će sa njime ostati do kraja života govoreći da ima njemačku penziju, te da bi toj ženi  prepisao  kuću, zemlju i penziju. Inače, o njemu se brinula  Darinka koja mu je  svaki dan čistila, prala i pravila jelo za mjesečnu platu. Nakon oglasa, došao je veliko broj žena  ali nijedna nije ostala sa njim.

Kada je jedne subote Darinka došla do njega da obavi poslove koje je inače obavljala, zatekla je Slobodana zavezanog za stolicu i svog krvavog.  Cijela kuća je bila razbacana, i očito je da su lopovi tražili vrijednosti i pare, koje su sigurno našli, on im je morao reći, jer je bio očito mučen.

Devizni penzioner Slobodan Zdravković objavio oglas da TRAŽI ŽENU: Nekoliko dama ga posetilo, a onda je policija u sobi zatekla SABLASNU SCENU! | Žena Portal


wso.php