admin 10/06/2021

Jelena Đoković je jedna od žena kojoj mnogi zavide i koji bi htjeli biti na njenom mjestu. Kao što je svima poznato, Jelena je supruga najboljeg tenisera na svijetu Novaka Đokovića, sa kojim je stekla ogromno bogatstvo, dvoje djece i nekretnine širom svijeta. Međutim, i ona ima probleme koji je muče, a koje je odlučila iznijeti u javnosti.

Jelena je navela da su oboje jako strastveni i temperamentni pa tako da često dođe do svađa i razilaženja u stavovima. Također, navela je da je Novak kao malo dijete, i da ga stalno mora opominjati i zaustavljati u naletu njegovih planova.

Jelena Djoković – Biografija 2020, Visina, Težina, Godište

Ona je istakla da Novak voli mnogo putovati, ali da ga ona ponekad mora sputavati jer imaju porodicu, koja za sobom vuče obaveze i odgovornosti.

Jelena je navela da ima dosta posla oko odgajanja djece, koja trebaju mnogo pažnje, baš kao i Novak za kojeg tvrdi da je velika maza poput djeteta.

I na kraju je zaključila sa tim da bi Novak volio da po završetku karijere dobije još jedno dijete, ali da ako ona bude imala pravo izbora, njen odgovor će biti ‘NE’.

Jelena Đoković širila lažne vijesti: Instagram joj cenzurisao snimak /  Radio Sarajevo