admin 11/06/2021

Željko i Jovana Joksimović su jedan od najpoznatijih parova u regionu.

Željko Joksimović se muzikom bavi još od svoje treće godine, kada je počeo svirati harmoniku. Sada, on svira čak 14 instrumenata. Željko osim toga što pjeva i svira, on piše i producira aranžmane. Većinu svog posla Željko odradi u studiu, kojeg ima u porodičnoj vili.

Njegova supruga Jovana Joksimović je poznata voditeljka, koja već dugi niz godina radi na televiziji. Od nedavno, ona je počela voditi jutarnji program na K1 televiziji, koja je u vlasništvu njenog muža.

Njih dvoje imaju jako dobra finansijska primanja, što potvrđuje i njihova raskošna vila u kojoj žive zajedno sa svojom djecom.
Komšije koje žive u njihovoj ulici, tvrde da Joksimovići nisu naročito dobre komšije, pogotovo Jovana, za koju navode da je potpuno drugačija nego na televiziji, uvijek namrgođena i nikada srdačna. Za Željka kažu da se uvijek fino pozdravi, ali da na tome i završava cijela komunikacija.

Njihova vila je koštala 2,5 miliona eura, a u njoj rade tri kućne pomoćnice, koje obavljaju sve poslove umjesto njih.

Komšije su navele da nerijetko vide kućne pomoćnice kako se slomiše od posla, dok Željko i Jovana samo se sunčaju i uživaju, i ne žele pomoći im čak ni u najlakšim zadacima.