admin 04/03/2021

Britanska kraljica Elizabeta privlači mnogo pažnje svakom svojom pojavom. Iako ne izgleda tako, ona je ušla u desetu deceniju života. Postoji mnogo teorija koje govore o tome da je kraljica više puta mijenjala krv, ali i vitalne organe, te stoga živi toliko dugo i zdravo.

Ona je veoma cijenjena kako u svom kraljevstvu tako i u cijelom svijetu, a svoje Ujedinjeno Kraljevstvo je postavila na visoko peto mjesto po razvijenosti zemalja.

Prošle godine, njena porodica je došla na sami vrh na svim ljestvicama popularnosti, nakon što su se njen unuk princ Harry i njegova supruga Meghan Markle odselili u Los Anđeles, i napustili porodicu.
Postojale su razne priče da od tada oni nemaju nikakav kontakt sa Kraljicom, ni sa bilo kim iz porodice, ali nijedna priča nije dokazana.

How Much Could Prince Harry and Meghan Markle Make From Ads? | WIRED

Sada je Meghan odlučila da otvori dušu, te da kaže ono što joj je na umu.

Kraljica Elizabeta je optužena da je maltretirala dvoje zaposlenika u Dvoru, te da je jedan hospitaliziran zbog stresa. Megan je dodala, da joj je pametnije da šuti, jer jadni narod ne smije pričati šta ona radi djevojčicama i dječacima po Bekingemskoj palati, te da ljudi u Britaniji ne smiju pustiti svoj glas.

Meghan Markle ljuta na kraljicu jer joj je pomrsila planove | STORYHR

SVI SMO TUŽNI': Oglasila se i kraljica Elizabeta, odluka Harryja i Meghan  je konačna | Slobodna Bosna