admin 17/01/2021

Srpski pulmolog Branimir Nestorović stekao je simpatije i popularnost kod javnosti nakon što sto se sprdao sa korona virusom i davao kontraverzne izjave vezano za tadašnju situaciju.

Životna priča dr Nestorovića iz Tiršove: Pre 15 godina sam imao  zdravstvenih problema i to me potpuno promenilo!

Dok je bio član Kriznog štaba, nije prezao ni od čega te je često iznosio kontraverzne informacije vezano za korona virus, te na taj način zbunjivao javnost.
Ubrzo je dao otkaz u Kriznom štabu, kao i prekinuo radni odnos otišavši u penziju, te sada cijelo svoje vrijeme provodi na vikendici.

Doktor Nestorović se obratio JAVNOSTI i otkrio je NAJVAŽNIJE stvari o  KORONA VIRUSU: "Žene, požurite u Italiju u šoping sad su tamo najveći  popusti" | Novosti.RS

Prije nekoliko dana ekipa paparaco lova ga je fotografisala tokom vožnje u luksuznom džipu marke ”Toyota”. Ono što je očito, je to da je dr. Nestorović tokom svoje karijere postigao i zaradio veliki novac.

Interes medija za njim još nije prestao te ga često pozivaju kao gosta u emisije, ili rade intervju sa njim.

Dr Nestorovic - Predsednik SZO nije doktor, bio je na crnoj listi Amerike,  a daje preporuke za C-19! - YouTube

Nedavno je za B92 dao izjavu, koja je razljutila ženski pol, zbog toga što je poručio da se treba više se*ati tokom korona virusa nego gledati tv, ali da problem nastaje jer žene koje imaju preko 45 godina više će jesti džigerice nego što će se se*ati.

 


wso.php