DRAMA! DEVOJČICU (3) VETAR ODNEO NA PUČINU: Šokantan snimak zapalio internet, EVO GDE SU BILI RODITELJI! – Extra vijesti24h
admin 27/08/2020

Prava drama odvijala se u blizini grčkog grada Patra.

Snimak trogodišnje djevojčice kako pluta morem na dušeku u obliku jednoroga šokirao je društvene mreže.

Naime, trogodišnja djevojčica plutala je, držeći za vrat ”jednoroga” na kojem je plutala. Trajekt sa turistima je zatekao tako, te su ostali zatečeni prizorom.

 

Ono što je očigledno je to da djevojčica ni najmanje nije bila uplašena, a zahvaljujući kapetanu trajekta i njegovoj prisebnosti  sve se završilo u najboljem redu po nju.

Grčka: Trajektom spasili djevojčicu koja je otplutala predaleko od obale  (VIDEO) | Kamenjar

Grčki mediji su prenijeli vijest, te obrazložili cijelu situaciju. Otac djevojčice se igrao sa djevojčicom koja je bila na dušeku, te u jednom momentu vjetar je promijenio pravac, i počeo jače da puše. Valovi su nosili djevojčicu, dok je otac a i drugi kupači pokušavali doplivati do nje. Nažalost niko nije uspio, a odmah su aktivirali spasilačke ekipe koji su poslali spasioce sa dva ferija.

Nakon što je posada trajekta pronašla, vratili su je roditeljima koji su odmah djevojčicu odveli kod psihologa smatrajući da je doživjela veliku traumu. Psiholog je roditelje posavjetovao da odmah djevojčicu vrate na more, što su roditelji i uradili, a djevojčica je nastavila igru sa svojim drugarima, očigledno i ne znajući šta je moglo zadesiti.