admin 10/04/2021

U današnje vrijeme na estradi izgled je najbitnija stvar. Pored izgleda i stil oblačenja je jedna od najbitnijih stavki, dok je glas i talenat jedna od sporednijih stvari nažalost.

Pašće vam vilica kada čujete koliko je Dragana pukla na haljinu! Kasnije ju  je isprljala u prašini! (FOTO/VIDEO) - alo.rs

Dragana Mirković je pjevačica koja se ne može pohvaliti stilom i načinom oblačenja nažalost, ali zato njen glas i talenat je među najboljim estradnim umjetnicima na Balkanu. Ona se pojavila 80-tih godina prošlog vijeka, kada je napravila bum na estradi, i tada se znalo da će uspjeti i biti na samom vrhu estrade.

Po uzoru na druge kolegice, Dragana često dijeli fotografije svakodnevnog života, a od nedavno je počela da objavljuje i fotografije doma.

Džaba Guči haljina od 7000 eura, ako si u duši seljanka – zeleno šljašto.  kao ćurka u njoj | supercarobnisvijet.com

Nerijetko zna podijeliti fotografije sa putovanja, svečanih večera, i drugih prigoda, a na svakoj od njih nažalost, vidi se njen neukus što se tiče odjeće. Često zna pretjerati sa šarenilom, kičom i ostalim detaljima koji nisu in, što izazove veliki broj negativnih komentara, kako običnog naroda, tako i njenih kolega.

Nedavno se pohvalila Gucci haljinom, koja košta 7000 eura, ali je po suđenju mnogih modnih stručnjaka totalni promašaj.

DŽABA GUĆI HALJINA OD 7.000 EVRA AKO SI SELJANKA U DUŠI: ZELENO, ŠLJAŠTI,  KO ĆURKA U NJOJ…(FOTO) – Extra vijesti24h