admin 12/01/2021

Od početka pandemije korona virusa pojedini estradni umjetnici stalno kukaju, kako su na rubu egzistencije, kako nemaju gdje zaraditi novac, kao ni šta jesti. Iako je država Srbija u tri navrata pomagala estradnjacima, oni i dalje nisu zadovoljni, te tvrde da im to ne može biti ni za režije.

Za razliku od svojih kolega Era Ojdanić se veoma dobro snašao. On je promijenio svoje zanimanje, te sada uzgaja i prodaje prasiće i koze.

Era PRODAJE STOKU, bavi se poljoprivredom, BATALIO MUZIKU! Čekajte da  vidite šta oblači sad, DRUGI ČOVEK! (FOTO) | Žena Portal

 

Era je tom prilikom izjavio da je uvijek razmišljao do 15 godina unaprijed, jer se nikada ne zna šta može biti. Rekao je da je veliki optimista i da se treba boriti. Za sebe tvrdi da je navikao  na sve i da će izdržati, te da mu je jako lijepo na imanju, ima gdje spavati, šta jesti i piti, ali da je u potpunosti sretan, nije.

pink.rs | ERA SA UNUKOM U KUKURUZU! Ovako izgleda IMANJE poznatog pevača!  (FOTO)

On tvrdi da je tužan jer neke njegove kolege nemaju šta da jedu kako treba, te dodaje da mu niko još ništa nije tražio za pomoć, ali da ga svi hvale, jer se brzo snašao.

 


wso.php