admin 23/01/2021

Ovaj svijet je napustila još jedna velika glumačka legenda Mira Furlan. Poznata glumica je umrla u 56-oj godini života, a navodno je bolovala duže vrijeme od virusa Zapadnog Nila koji joj je prenio zaraženi komarac.

In memoriam /Tuga u regionu: Preminula Mira Furlan / Radio Sarajevo

Mnoge kolege se već dva dana opraštaju od poznate glumice, a među njima je i glumica Eva Ras. Ona se prisjetila jednog događaja koji će zauvijek pamtiti, a vezano je za pokojnu glumicu.

Eva Ras pokazala 50 godina mlađeg dečka! Njega zna cela Srbija, a o  njegovom učešću u "Parovima" se i dalje priča! (FOTO/VIDEO) - alo.rs

Naime, 2003. godine Mira je najavila da dolazi u Beograd. Njihova kolegica Rada Đuričin je pospremila stan kako bi mogla ih primiti i okupiti sve u tom stanu. Dok su se družili, Mirin sin Marko je cijelo vrijeme trčao kroz stan i grlio svakog od njih, radovao im se i djelovalo je kao da je odrastao uz njih. Kada su upitali Miru sa čuđenjem, otkud njen dječak da je tako umiljat i opušten, ona je odgovorila da je to zbog toga što u Los Anđelesu gdje žive svi pričaju engleski, te čim izađu iz kuće čuju samo taj jezik, koji je različit od onog koji on voli i kojeg pričaju u kući, te da je njeg oduševilo to što neko zna srpski.


wso.php