admin 10/01/2021

Dragana Mirković je godinama u braku sa uspješnim biznismenom Tonijem Bijelićem, sa kojim živi u Austriji i ima dvoje djece, sina Marka i kćerku Manuelu.

Tokom cijele svoje karijere Dragana svoju djecu nije promovisala, niti objavljivala po društvenim mrežama, nego ih je čuvala od očiju javnosti. Na njenu sreću, i djeca su takva, te ne žele da se povlače po medijima, iako su imali raznolike ponude.

OVO JE POSLJEDNJA OBJAVLJENA SLIKA DRAGANINE DJECE: Evo zašto pjevačica  krije djecu od javnosti!

Dragana je jednom prilikom izjavila kako i druge njene kolege imaju divnu djecu, ali da ih nema, jer ne žele da budu u centru pažnje i viđeni, te da se oni slobodno šetaju ali da ih niko ne traži, i da je to sve stvar izbora.
Također, dodala je da postoje i druge kolege koji promovišu svoju djecu, jer smatraju da im to može pomoći da se probiju, dobiju posao i još sličnih razloga, ali i da je to stvar izbora roditelja i djece.

RASKOŠNO ROĐENDANSKO SLAVLJE Dragana Mirković: Za moju ćerku samo glamur!

Na kraju je navela da se trenutno nalazi u Srbiji, i da je tu više od mjesec dana, te da njena djeca se slobono kreću, i niko ih ne proganja da ih fotografiše i objavljuje po medijima, tako da priče pojedinih kolega na temu ‘jao ne mogu da živim’, pri tome mislivši na medije nije tačna.

 

Kćerka pjevačice Dragane Mirković sve muškarce obara sa nogu - Online  Recepti


wso.php