admin 14/03/2021

Nino Rešić je bio jedan od najpopularnijih pjevača narodne i folk muzike 90-tih godina prošlog stoljeća. On je bio jedan od najplaćenijih i najvećih zvijezda bivše Jugoslavije, a slavu je stekao preko noći, što rijetko ko uspije.

Prijatelj Nina Rešića otkrio STRAVIČNE detalje o noći kada je preminuo:  "Bio sam pored njegove glave..." | Najnovije vesti - Srbija danas

Nino Rešić je umro 2007. godine, a iza njeg su ostali veliki hitovi. Njegovim stopama je krenula i njegova kćerka Sandra Rešić, koja je više puta bila učesnica takmičenja Zvezde Granda. U jednoj sezoni je čak dospjela do finala, nakon čega je snimila i pjesmu.

Sandra je jednom prilikom istakla da je njena najveća podrška njena majka Slavica, koju do sada nismo imali priliku da vidimo.

Niste je videli do sada: Ovako izgleda prva Ninova žena sa kojom je dobio  ćerku Sandru! FOTO

Nedavno je ona na svom instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj se nalazi sa majkom, a ispod fotografije su se nizali komplimenti kako za majku tako i za kćerku.

Podsjećanja radi, Slavica je bila u braku sa pokojnim pjevačem Ninom Rešićem, sa kojim je dobila kćerku Sandru. Njihov brak nije dugo trajao, te su se razveli, a Nino se potom još dva puta oženio.

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA Ovaj pevač je bio VELIKA LJUBAV Vesne Zmijanac  - njegova ćerka je sad u rijalitiju