admin 07/02/2021

Ovih dana glavna vijest u regionu je slučaj iz Srbije čiji je glavni akter navijač Partizana poznatijii kao Velja Nevolja.

Naime, otkriveno je da je on dugi niz godina reketirao poduzetnike, a oni koji nisu pristali na to, mučio ih je i ubijao. Sve je ovo obavljao pod sjenkom kluba navijača, tako da je čak i na stadionu pronađen jedan štek oružja i droge.

Image result for velja nevolja tijana ajfon

Pored toga, pronađene su i tri vikendice sa velikim štekovima oružja, droge i mnogih drugih stvari, a postoji i osnovana sumnja da su tu vršena mučenja i ubistva.

Među poznatim osobama koje je reketirao je i poznati jutjuber Baka Prase, koji mu je morao davati veliku sumu novca. Također, reketirao je i velike građevinske preduzetnike, koji su mu morali poklanjati stanove. Sumnja se da je čak reketirao i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Image result for velja nevolja tijana ajfon

Sada je objavljena i najnovija informacija da su bunker na stadionu JNA redovno posjećivale i djevojke lakog morala kao i poznate starlete. Tu su se razmjenivala oružja, narkotici, a starleta koja je najviše posjećivala bunker je Tijana Ajfon sa još par drugarica. Pronađeni su jako zanimljivi video snimci, a među djevojkama koje su još posjećivale bunker su i neke od djevojaka iz Zadruge.

Image result for velja nevolja tijana ajfon


wso.php