admin 18/01/2021

Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice je Jelena Karleuša, koja već 25 godina vlada scenom. Ona nosi nadimak i ‘mala od skandala’, jer je i to jedan od načina na osnovu kojeg se održava na sceni toliko dugo.

Njen privatni život je od samog početka bio javan, te su uvijek bili poznati detalji njenog života, brakova, razvoda i svega ostalog.

Njena prva javna veza bila je sa biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom, koja je nažalost završila tragično, jer je Ćanda ubijen 2000. godine.
Tada je Jelena napravila pauzu u karijeri, a godinu poslije je objavila novi album.

Dvije godine nakon smrti Ćande, Jelena je započela vezu sa bogatašem Bojanom Karićem, sa kojim se vjenčala 2004. godine.
Mnogi su tada Jelenu osuđivali da je u braku sa Karićem samo zbog novca, dok je osoba koja ih je poznavala oboje rekla da su oni sklopili brak čisto iz ljubavi.

Karleuša i Karić i dalje u braku!

Danijela  Karić, rodica od Bojana Karića je nedavno izjavila da je mnogo žena pokušalo da preko Bojana uđe u njihovu bogatu porodicu, ali da Jelena nije jedna od njih, jer su se njih dvoje stvarno voljeli. Njih dvije su se jako dobro slagale, i ostale u dobrim odnosima, te Danijela je uvijek govorila da je Jelena fina i veoma pristojna osoba, ali da se nije slagala sa drugim članovima porodice.

 

Nažalost, njen brak nije dugo potrajao, samo 5 mjeseci, a razlog razvoda je ostao nepoznat.
Postojale su razne spekulacije o razvodu, a jedna je da je Jelena prevarila Karića sa tjelohraniteljem, dok je druga ta što nisu mogli imati djece.


wso.php