admin 16/06/2021

Jedan od najpopularnijih bračnih parova na estradi svakako su slavna pjevačica Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić. O njihovom braku, kao i razvodu dosad se pričalo nekoliko puta, a do istog još nikada nije došlo.

ISPLIVAO SNIMAK: Duško Tošić KLEČI ispred porodične kuće, Jelena Karleuša  VRIŠTI i gleda u nebo! | Najnovije vesti - Srbija danas

Naime, sve je krenulo od 2019.godine kada su se u javnosti pojavile prepiske i eksplicitne fotografije koje je popularna pjevačica slala bh.fudbaleru Ognjenu Vranješu, sa kojim je navodno imala i vezu.  Na kraju je sve završilo i na sudu, zbog čega je fudbaler morao da dolazi iz Belgije u Beograd dok se pjevačica nikada  na suđenju nije pojavila.

OVO VEOMA RETKO RADI: Duško Tošić objavio PORODIČNU fotografiju, a svi se  pitaju samo JEDNO! (FOTO) | Najnovije vesti - Srbija danas

Inače, još i ranije Karleuša je bila poznata po svojim aferama. Čak i dok je još bila u braku sa Igorom Karićem cijela Srbija je pričala o njenoj aferi sa Karićevim tjelohraniteljem .