admin 03/10/2020

Kao što su gledaoci i navikli, sinoć su se u rijalitiju Zadruga 4 učesnici igrali “Igre istine”. Cilj igre je da se postavljaju što zanimljivija pitanja, kako bi došlo do rasprava, ali i kako bi se otkrile neke dodatne stvari o učesnicima.

To je sinoć očito pošlo za rukom Vladimiru Tomoviću, koji je postavio pitanje Kristijanu Goluboviću, a odnosi se na trenutni odnos između Golubovića i Filipa Cara.

HAOS KRISTIJANA I TOMOVIĆA U ZADRUZI ZBOG STANIJE: "Znaš li nekoga ko je  njoj platio za seks"! Golubović burno reagovao | Mondo Portal

Kristijan je izjavio da nikada neće biti u dobrim odnosima sa Carom, iz razloga što ga je vrijeđao. Dodao je da će mu pokazati ko je on zapravo, i da nije ono čime ga Car proziva, ali to će obaviti napolju. Također, naveo je da zna da Car želi da bude Aleksandrom, koju je prethodno izvrijeđao i govorio gnusne stvari za nju, te dodao da mu se nekada Car povjerio i rekao da bi Aleksandru odveo u hotel i sa njom spavao dva puta, te je nakon toga šutnuo. Golubović za Aleksandru ne smatra da je onakva kakvom je opisuje Car.

Kristijan Golubović je sinoć ušao u Zadrugu, a ovo je ISTINA o njegovom  OBEZBEĐENJU!

Zatim se Car uključio i rekao da ga je Golubović razočarao zbog Aleksandre, i da je dosta stvari u ljutnji rekao, što možda i ne misli. Priznao je da je rekao da bi sa Aleksandrom proveo 72 sata u hotelu, te dodao da je zaljubljen u nju i da je voli, te da vjeruje da bi to potrajalo.

Za Golubovića je izjavio da s obzirom na njegove godine, da ga jako poštuje i cijeni, i da ga je baš zbog toga povrijedilo to sve.

VIDEO) KARAMBOL U NAJAVI! NAPU*IĆU IH... Filip saznao da je Kristijan  dodirnuo Aleksandru po ZADNJICI! Tresla se ZADRUGA - Informer

Nakon toga Golubović se uključio, te dodao da niko ne može o njemu tako pričati. Ubrzo se situacija zakuhala, te je Golubović počeo burno reagovati, nakon čega je u momentu uletilo obezbjeđenje i smirilo situaciju.