admin 04/04/2021

Voditeljica Jovana Joksimović se uvijek trudi da u svoje emisije dovede zanimljive goste, koji će joj povećati gledanost.

Tako je prije par dana u emisiju pozvala profesorku i kliničku psihologinju Milu Alečković i zamjenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

HAOS U STUDIJU: Vesić i Jovana Joksimović smirivali pomahnitalu  antivakcinašicu Milu Alečković (VIDEO) | Novosti.RS

Mila Alečković je poznata po svojim teorijama vezanim za korona virus, a bila je i jedna od glavnih osoba na protestima protiv donesenih mjera koji su održavani u Beogradu.

Tokom razgovora u emisiji, Mila je počela da galami, i uzvikuje popularne parole protiv vakcina. Vesić i Jovana su je pokušali smiriti, ali nije im uspijevalo. Na kraju, kada je već izvukla živce Vesiću, on joj je rekao da je sramota za svoju profesiju kao i za sve doktore, te da sve što govori je čista glupost. Mila mu je odgovorila da je šarlatan i da nisu na istom nivou.

ŽESTOKO U STUDIJU JOVANE JOKSIMOVIĆ: Antivakserka Mila Alečković POBESNELA,  Vesić i voditeljka MORALI DA JE SMIRUJU

Na kraju je navela da joj je žao što ljudi umiru, ali da umiru i od drugih bolesti, a ne samo od korona virusa. Tada ju je voditeljica Jovana upitala da li ona nosi masku, i da li poštuje mjere koje su donesene od strane Kriznog štaba, na što je ona odgovorila da ne poštuje ni jednu mjeru.