admin 16/06/2021

U rijalitiju ”Zadruga” gotovo da nema ni jedne zadrugarke koja se nije podvrgnula estetskim korekcijama. Neke su zadrugarke išle toliko daleko da su u potpunosti izmijenile svoj lični opis.

Zadrugarka Maja Marinković je jedna od njih.
Ona je u sezonu 2. ušla sa filerima u usnama i silikonima u grudima, dok je sada uradila popularne mačije oči, barbi nos i izmijenila vilicu. Gledajući njene fotografije iz mladosti, ne bi se naslutilo da je to ista osoba kakvom danas izgleda.

2608933-maja-1-ff

Maja Marinković i NE SLUTI šta se DEŠAVA NAPOLJU: Ostala bez para i  klijenata!

 

Miljana Kulić
Ona je osoba koja je najduže godina po rijalitijima, a prvi put se pojavila u rijalitiju ‘Maldivi’. Pored silikona, i ona je također stavila filere u usne, koje je po izlasku iz jedne sezone rijalitija ”Zadruga” i izvadila. Zatim je i ona uradila popularni trend mačije oči, a tokom svog učešća ona je izmijenila razne frizure.

Miljana Kulić u "Maldivima" URINIRA IZA ŽBUNOVA! (VIDEO) | Najnovije vesti  - Srbija danas

ĐEKSON BACIO OKO NA ALEKSANDRU! Kulićeva i Nikolićeva zapalile scenu sa  Carem, Miljana se SLOMILA posle komentara Katarine Grujić

Rialda Karahasanović
je jedna od najatraktraktivnijih zadrugarki, a ona je javno priznala da ima ugrađene silikone u grudima.

2608941-rialda-ff

Sanja Stanković
se prvi puta pojavila u rijalitiju ”Šopingholičarke”. Ona se u potpunosti promijenila, i rijetko ko bi obratio pažnju na staru Sanju.

OŠ JEDNA BEBA U ZADRUZI! Sanja Stanković trudna, ova tri zadrugara su  potencijalni očevi!? - Alo.rs

2608931-sanja-ff