admin 19/03/2021

Najinteresantnija dešavanja na Balkanu su sahrane i svadbe. Iako je to pomalo nelogično, to je istinito.
Na ovim dešavanjima dolazi do veselja, plača, tuge, svađa, tuča, i svega ostalog nepredviđenog.

Država koja prednjači u tome na Balkanu je definitivno Srbija.

Nedavno smo imali događaj kada je porodica ožalošćenog iz Pančeva ostala u šoku, jer raka nije bila iskopana dovoljno, te su sa pokojnikom morali čekati još dva sata dok oni dodatno iskopaju, pri čemu su ostali prisutni otišli sa sahrane jer nisu više mogli čekati.

Sada donosimo slučaj sa jedne svadbe u Zrenjaninu, koju je ispričao konobar Milan. On tvrdi da je mislio da je do tada doživjeo sve, ali se tu noć ispostavilo da nije.

Horor na svadbi u SRBIJI: Grobar rekao Milanu da zove domaćina, ispričao mu  užas, onda je usledio ŠOK - Objektiv

Tu noć Milan je konobarisao na velikoj svadbi, te ubijao se od posla, kada mu je prišao drugi konobar i rekao da ga ispred čeka lokalni grobar. Sa čuđenjem je izašao da vidi šta on hoće, a on mu je rekao da jednostavno mora njemu ispričati jer ne poznaje nikog sa svadbe.

Naime, grobar je na groblju uočio ženu koja je nosila tortu. Pratio je šta će raditi sa tortom, a ona je uzimala zemlju sa jednog groba, te tri puta mumlajući posula preko torte. Zatim se zaputila negdje, a on je pratio sve do svadbe.

Na kraju se ispostavilo da je ta žena kuma na toj svadbi, a mladenci su odlučili tortu baciti u šolju, te prisutnima reći da se desila nezgoda sa tortom, te da će njihova svadbena noć proći bez iste.

Na grob je došla žena sa tortom..." Grobar rekao Milanu da zove domaćina  slavlja, ispričao mu užas, a tek onda je usledio šok! - alo.rs