admin 18/01/2021

O pedofilskoj aferi bruji cijeli region, ne samo Srbija, i svi pružaju podršku poznatoj glumici Mileni Radović, koja je nakon mnogo godina odlučila progovoriti o traumi koju nosi sa sobom.

Милена Радуловић — Википедија

Glumica Milena Radović, koja sada ima 27 godina, odlučila je progovoriti o slučaju koji se desio kada je imala 17 godina, odnosno kada ju je silovao učitelj glume i ugledni beogradski glumac. Sa ovim informacijama, ona ga je uništila za cijeli život, kao i njegov dosadašnji trud i rad.

Jutarnji list - Ispovijest glumice šokirala Srbiju: 'Silovao me legendarni  učitelj glume, i ne samo mene. To je monstruozna mreža'

Mnoge javne ličnosti su pružile podršku Mileni, a među njima je i Anastasija Ražnatović, kći pjevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Ko je Miroslav Mika Aleksić, učitelj glume osumnjičen za silovanje?

Ona je na svom instagram profilu napisala da je i nju kao veoma malu djevojčicu rođena majka upisala u pomenutu školu glume, kod Miroslava Mike Aleksića, te da je zgranuta sa cijelom situacijom. Pružila je podršku Mileni, kao i ostalim djevojkama koje su prošle istu golgotu.

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ POHAĐALA GLUMAČKU ŠKOLU MIKE ALEKSIĆA: Cecina ćerka  zgranuta, pružila podršku Mileni i ostalim devojkama


wso.php