admin 17/01/2021

Vjerujemo da je većina čitaoca čula već za saobraćajnu nesreću koja se desila prije par dana u Nišu, kada je devetnaesotogodišnji Nemanja S. svojim audijem usmrtio dvije osobe. On je zbog velike brzine, izgubio kontrolu nad vozilom, popeo se na trotoar te ‘pomeo’ dječaka od 12 godina, i čovjeka od 48 godina koji ima troje djece.

Vozač "audija" branio se ćutanjem na saslušanju u Nišu

On je odmah priveden, i određen mu je jednomjesečni pritvor, a već se pojavila i informacija da je to i jedino vrijeme koje će provesti u zatvoru, jer navodno zbog rupa u zakonu on neće biti osuđen ni za što.

saobraćajna nesreća - Srpskainfo

Ovakav sličan slučaj se desio prije par godina kada je sin od vlasnika Pink TV Željka Mitrovića na pješačkom prelazu pregazio djevojku, te poslije toga nije ni jedan dan ležao u zatvoru, već je osuđen na kućni pritvor.

Advokat devetnaestogodišnjeg Nemanje S. Mladen Džoli, je dao kratki komentar za medije u kojem je naveo da će se ovo najvjerovatnije okarakterisati kao saobraćajna nesreća, ali u krajnjem slučaju i ako bude osuđen, zbog dobrog vladanja bit će najduže 2 godine.

NESREĆA U NIŠU Tinejdžer u "audiju" pokosio pešake na TROTOARU, devojka  stradala na licu mesta, muškarac u Urgentnom centru


wso.php