admin 12/04/2021

Privatni intimni snimci postali su jako popularni među estradom, kako bi podigli njihovu karijeru za bar jedan nivo više.

SEVERINA SE OGLASILA NAKON ŠUŠKANJA O PROBLEMIMA S IGOROM: Objavila je  selfie i poslala znakovitu poruku – Net.hr

Svi smo svjedoci toga, nakon što je objavljen snimak Severine Vučković sa jahte, kada je potpuno pokorila internet. Taj njen video je objavljen na Index.hr, a svi su htjeli da vide taj video. Ona se prvobitno pravdala da je neko ukrao harddisk sa tim videom, a zatim je ubrzo se i prestala pravdati, te uživala u popularnosti.

SUZANA MANČIĆ PROGOVORILA O TEŠKIM TRENUCIMA: Njene intimne snimke gledao  je cijeli region, a ona je molila djecu: 'Nemojte govoriti u školi da sam  ja vaša mama' | Slobodna Bosna

Osim nje, i Suzana Mančić ima dva takva videa, i svi su je gledali u takvoj ”akciji”. Njen prvi video je nastao sa njenim mužem sa kojim ima dvoje djece. Nakon što je postao popularan, Suzana je tada malim kćerkama govorila da u školi ne spominju ko im je majka, jer je shvatila da bi to moglo uticati na djecu, kao i stvoriti im veliku sramotu.

Suzanin treći seksi snimak!

Njen drugi video je nastao sa Simonom Ocamakasom, grčkim bankarom sa kojim sada živi. Ovaj video je objavljen nakon što su njena djeca odrasla, te više nije morala razmišljati o problemima koje bi njena djeca imala.