admin 15/05/2021

Ivan Sukhov je čovjek iz jednog manjeg grada u Rusiji koji živi u zajednici sa tri žene, i gdje niko u tome ne vidi problem.

IVAN ŽIVI SA TRI ŽENE, I IMA SAMO JEDNU ŽELJU: ŽELIM IMATI PEDESETERO DJECE  | Hayat.ba

Svoj prvi brak je počeo sa zakonskom suprugom Natalijom, iako on sada i ostale dvije žene smatra suprugama. Njegov brak sa Natalijom je trajao 11 godina, kada joj je prvi put objavio da želi da život nastave u poligamskoj vezi. Na početku, Natalija to nije prihvatala, ali je vremenom prihvatila tu ideju, i pomirila se sa tim.

Ivan živi s tri žene. Ako ga neka od njih naljuti, ne poziva je u sobu |  Dnevnik.ba

Njegova druga supruga se zove Ana. Ubrzo nakon Ane, se oženi i sa trećom ženom Medinom, koja je gledala prilog o njemu na lokalnoj televiziji, nakon kojeg joj se svidio. Odlučila je da ga potraži na društvenim mrežama, nakon čega su ostvarili komunikaciju, a ona je odlučila da će živjeti sa njim, čak i ako njena porodica se ne bude slagala sa tim.

Rusija /Ivan ima tri žene: Želim imati pedesetero djece / Radio Sarajevo

Ivan sada ima 10-ero djece, a plan mu je da u budućnosti ima 50-ero. Sada traži i četvrtu ženu, a jedini uslov za nju mu je da bude visoka i mršava.

Oni žive u 1 stanu, koji ima 3 spavaće sobe, a kako Ivan tvrdi, kada se naljuti na jednu ženu, ne ulazi joj u sobu po mjesec dana, i to predstavlja njegovu kaznu.

Ivan ima tri žene i djecu, svi žive zajedno: Međutim, kada se ugase svjetla  nastaje veliki problem (Video) | Infomedia Balkan