admin 04/05/2021

29-godišnja Ivana Vlasina iz Novosibirska se nije proslavila dobro nakon što je odlučila da ispita vjernost svog muža. Nažalost, nakon toga ona je završila u bolnici.

Nakon što joj se najbolja prijateljica pohvalila kako je testirala vjernost svog muža na način da joj je dopustio da zamijene svoje mobilne telefone na 24 sata, Ivana je odlučila da želi i ona to pokušati.

IVANA JE ZAMENILA TELEFON SA MUŽEM: Da je znala šta će naći, nikada to ne  bi uradila, POVRAĆALO joj se od SADRŽAJA!

Poslije nove godine, predložila je svom mužu 32-godišnjem Antonu tu ideju, na koju je on pristao. Zamijenili su telefone, te je ona njegov ponijela na svoj posao. Na poslu je pretraživala telefon, i u porukama, pozivima i kontaktima na njeno oduševljenje nije bilo ništa čudno. Tek kada je počela pregledati fotografije, i otišla toliko daleko do vremena kada su se njih dvoje zabavljali. Tada je pronašla 50 fotografija različitih djevojaka, u raznim pozama i mjestima, a najviše na bazenima. Očito je bilo da je on te djevojke pratio i fotografisao bez njihovog znanja. Ivana je bila zbunjena, na trenutak nije joj bilo jasno sa kim ima posla, te je jedva čekala da završi sa poslom i ide kući da riješi to.

Kada je došla dočekao ju je njen muž koji je bio ljut i ogorčen. Odmah joj je postavio pitanje ko je Koljo sa kim se stalno dopisuje, na što mu je odgovorila da je to njen kolega, a on joj je zamjera jer njihovo dopisivanje nije uvijek bilo u vidu poslovnog pisanja. Zatim ju je napao zašto još uvijek drži brojeve telefona bivših momaka, iako je udata za njeg. Ona mu je odgovorila da neće da zbog njeg da se odriče tog dijela života, nakon čega je ošamario i psovao.

Ivana (29) zamenila telefon sa mužem na jedan dan, a uveče je nastao užas -  završila je na podu sa krvavom glavom - alo.rs

Ona mu je uzvratila te su se počeli tući, a ona je završila na podu sa razbijenom glavom. Anton ju je odvezao u bolnicu, gdje su joj ušivali glavu, a tu je bio i kraj njihovom braku.