admin 23/05/2021

Rijaliti učesnici Marko Miljković i Luna Đogani su se vjenčali prije nekoliko dana. O njihovom vjenčanju niko od komšija nije znao, a vjenčanju nisu prisustvovali ni Lunini roditelji, već je to obavljeno samo da se ispune zakonske obaveze zbog djeteta koje uskoro dolazi.

OVAKO JE IZGLEDALO VJENČANJE MILJKOVIĆA! Luna iznenadila Marka, pa se  rasplakala: Spasio me | Senzacija

Jedna od komšinica je izjavila kako prati rijalitije, i kako se mnogo obradovala kada je vidjela da su se Luna i Marko doselili u njenu zgradu. Navela je da im u posjetu dolaze Gagi i Adam, kao i ostala njena porodica, a da ih ona uvijek prepozna ispred zgrade. Također, navela je da je za vjenčanje saznala tek preko medija, i kada je čula Lunu kako se zahvaljuje na čestitkama.

Luna i Marko staju pred matičara: Zakazali vjenčanje u tajnosti?! |  Senzacija

Druga komšinica je izjavila da živi u ulazu pored njih, i da ih svaki dan vidi ispred zgrade kako šetaju psa Loli. Navela je kako je Loli bila bolesna,i strašno joj je opadala dlaka, te kako se Luna mnogo brinula o njoj, i pričala kako je stalno vodi veterinarima da joj pomognu. Ona je otkrila kako je jedan dan vidjela dostavljače koji su dovezli stvari za bebu, što dovodi do zaključka da opremaju sobu za bebu.

VIDEO) LUNA KRIJE VENČANJE... Pričala prijateljima da se danas udaje i  sašila belu haljinu, a sada izašla u papučama ispred zgrade i tvrdi: "Nešto  ste pobrkali"

Žena koja radi u radnji u blizini zgrade je otkrila da Luna svakodnevno kupuje namirnice kod nje, te navela da Luna ne voli baš pričati, ali i da smatra da se mnogo plaši zaraze te da uvijek nosi masku, i žuri negdje. Još je dodala da je većinom uvijek u muškim duksericama, koje su vjerovatno Markove.

 

LUNA I MARKO USLIKANI ISPRED ZGRADE! Krenuli u bolnicu: STOMAK SE VEĆ VIDI,  A na pitanje o POLU BEBE rekla je… (FOTO) | Balaševizam