admin 18/05/2021

Prije nekoliko godina, svijetski mediji su pisali o Jani Ofrejev, koja je porijeklom iz Ukrajine, a zanimljiva je zbog toga što je osvojila srce jednog saudijskog princa.

Ova mlada djevojka se bavi modelingom, a po medijima se pisalo da svakodnevno samo od princa ima primanja od 4.500 eura, bez luksuznih poklona koje dobiva.

ONA JE NAJSKUPLJA LJUBAVNICA NA SVETU Jana za jedan dan zaradi 4.500 evra,  a ovo su njene "obaveze"! - Alo.rs

Jana na svom instagram profilu na kojem ima dosta pratilaca nerijetko postavlja fotografije sa egzotičnih putovanja i skupih poklona. Ona je navodno već tri godine najplaćenija ljubavnica na svijetu.

Ona novac koji dobija pametno ulaže, te kupuje nekretnine, a navodno je već vlasnik velikih stanova u Moskvi i Kijevu.

Dobro naplatila ljepotu! Evo koliko svaki dan zaradi najskuplja ljubavnica  na svijetu

Njeni prijatelji tvrde da je ona jako dobra osoba, ali na kraju priznaju da je razmažena te da zbog toga radi taj posao koji radi, jer uživa da bude u centru pažnje i da živi mnogo bolje od njenih vršnjakinja.

Jana ne dozvoljava da se za nju tvrdi da se bavi najstarijim zanatom, jer kako ona kaže, ona je ljubavnica samo jednom čovjeku, koji je za nju spreman uraditi sve.

Republika / (FOTO) JANA JE NAJSKUPLJA LJUBAVNICA NA SVETU: Razbacuje se  luksuznim stanovima i elitnim destinacijama, a kad vidite kako izgleda  ŠOKIRAĆETE SE!