admin 01/01/2022

Za većinu ljudi, prošla godina je bila jako teška, kako socijalno tako i ekonomski, i pamtit će se kao loša godina za koju se nadati da se neće ponoviti.

Međutim, kao i u svemu tako i u tome ima izuzetaka. Postoje ljudi kojima je protekla godina bila jedna od uspješnijih po više segmenata. Jedna od njih je i popularna voditeljka Jovana Jeremić. Ona je vrhunac slave dostigla protekle godine.

Sve je počelo sa Happy TV i vođenjem rijalitija ”Parovi”. Ubrzo su shvatili kakav ”dragulj” imaju pored sebe, te su je preraspodjelili na jutarnji program, na kojem je briljirala pune dvije godine, i svaku emisiju se trudila obogatiti na način na koji je ona smatrala pogodnim.

Nakon toga, Željko Mitrović prepoznaje njen kvalitet i daje joj nenormalnu ponudu za prelazak na Pink TV, na što i pristaje.

U tome svemu, Jovanin muž podnosi zahtjev za razvod, i za kratko vrijeme se i razvode. Kako je otkriveno njen muž je tradicionalni čovjek, koji je jako teško podnosio to što njegova supruga nikada nije kući, i najmanje vremena provodi sa njihovom kćerkom.
Međutim, Jovana u tome nije vidjela ništa loše, čak štaviše pravdala se sa tim da je ona poslovna žena, koja ne voli provoditi vrijeme u kući i kuhinji, i mirušući na bijeli luk, kupus, zapršku i drugo već na parfeme, i vrijeme kvalitetno provoditi.