admin 01/02/2021

Ubistvo Jelene Marjanović se ponovo nalazi na samom vrhu svih medija, kao i svih crni hronika, osim u Srbiji tako i u cijelom Balkanu. Još uvijek nije poznat uzrok ubistva, kao ni ubica, a preko 100 osoba je saslušano.

Mala Jana pomenula je ime nove misteriozne osobe u slučaju UBISTVA JELENE  MARJANOVIĆ: KO JE OVA OSOBA? | Novi.ba

Na prvom mjestu kao osumnjičeni je stavljen njen muž Zoran Marjanović, koji je po posljednjim dokazima zadnji uputio poziv prema njoj, te mu se signal na mobitelu gubio u vrijeme ubistva Jelene Marjanović.
Nakon njeg, osumnjičena je i Jelenina svekrva Zorica, za koju se sumnja da je začarala jednog čovjeka crnom magijom, te potom mu naredila da ubije Jelenu. Ono što je sumnjivo za nju, je to da je dva puta odbijala poligraf.

14 SVEDOKA OTKRIVAJU KO JE UBICA JELENE MARJANOVIĆ: Kuma poslednja čula  pevačicu, sestri Teodori se poveravala...

Treći osumnjičeni je bio rumunski kamiondžija, koji je već ubio 3 žrtve na isti način kao što je ubijena Jelena Marjanović, ali prema najnovijim informacijama, on ima alibi, jer nije ulazio u Srbiju u to vrijeme.

Isplivali novi detalji istrage za ubistvo pevačice Jelene Marjanović -  alo.rs

Sada ponovo su objavljeni novi dokazi, a radi se o tome da je Jelena ubodena par puta šarafcigerom, i da se krv slijevala niz tkaninu, najvjerovatnije deku, što dalje govori da je ubijena u kući.
Ono što je još novo je to da blato sa Zoranovih hlača odgovara blatu pronađenom na Jeleninoj trenerci.

Zoran Marjanović bio umemorisan Jeleni kao Zlatni Mekin, sumnja se da je  ovaj poziv bio trik - Telegraf.rs


wso.php