admin 26/09/2020

Jedna od onih pjevačica koje su svoju karijeru izgradile na skandalima je definitivno Jelena Karleuša. Jelena je poznata po tome što je bez dlake na jeziku, što joj je više puta pravilo probleme, jer se ”igra” sa moćnim ljudima svoje države.

Ona je također jedna ako ne i najbolja od pjevačica po stilu oblačenja, i samom nošenju odjeće.

Iako nije izdala novu pjesmu više od 3 godine, i dalje se nalazi na samom vrhu. Fanove oduševljava sa fotografijama raznih stilova, koje slabo ko zna iznijeti kao što to ona uradi.

Jelena Karleuša posle suđenja sa Cecom: Ja sam protiv svakog oblika nasilja  - Telegraf.tv

Prije nekoliko godina, u svjetskim časopisima je izašla vijest da je Kim Kardašian iskopirala Srbijansku pjevačicu Jelenu Karleušu. Kardašian nije jedina slavna koja je iskopirala Jelenin stil, bilo ih je više.

Koliko je Jelena opsjednuta odjećom dokazuje i činjenica da je Mariji Šerifović, koja je putovala u Ameriku, napravila spisak odjeće koju će joj kupiti u svjetski brendiranim radnjama, a koje koštaju pravo bogatstvo.

Karleusa Jelena | Jelena karleuša, Fashion, Insta fashion

Popularna pjevačica nerijetko boravi na sudu zbog silnih tužbi koje je podnijela.

Prije par dana objavljena je fotografija Karleuše koja izlazi sa suđenja. Ona je tužila novinare, koji su vršili medijski linč na njenu porodicu, i kako sama kaže, neće stati dok ne plate svim što imaju.

Pogledajte kako je izgledala na suđenju.

No description available.