admin 28/08/2020

U posljednje vrijeme svjedoci smo raznih scena koje se dešavaju na svadbama. Jedna od njih desila se i J.S. iz Zrenjanina. Naime, odmah nakon što su se  on i njegova partnerka vjenačali sve je krenulo po zlo, pa je on poželjeo da se razvede odmah, iako su čekali bebu.

Inače, J.S. i njegova djevojka poznavali su se godinu dana, nakon čega su odlučili da se uzmu. Iako je cijelo vrijeme ona flertovala sa njim,a li i sa svima, njemu to nije smetalo jer je  imao utisak da će se sve promjeniti onog momenta kad se vjenčaju.

Vjenčanje na Valentinovo je loša ideja / Bljesak.info | BH Internet magazin

Kako je ona ostala trudna ,odlučili su se za svadbu, najprije u crkvi a zatim i kod matičara. Sve je bilo super, do jednog momenta kada J.S nije primjetio da njegove sada već supruge nema na slavlju. Upitao je kumu, koja muu  nije znala da kaže. Potražio je u toaletu, no nje nije bilo. Misleći da je izašla da ispuši cigaretu,  izašao je ispred restoraana da je potraži. U jednom momentu, u parkiranom automobilu vidio je da se pomjera nešto bijelo. Prišao je bliže, a onda ugledao kako se njegova supruga ljubi sa svojim drugom . Nije mogao da vjeruje šta se dešava. Ona je počela da plače..Kako je bilo  vrijeme za tortu, ušao je unutra u objekat, sav razočaran.

Jutarnji list - KAKO U HRVATSKOJ IZGLEDA VJENČANJE U DOBA KORONAVIRUSA Neki parovi odustaju, drugi su ograničeni na pet osoba, evo kako stoje stvari s crkvom

Danas,   kćerkica  ima 7 godina, moja žena joj puni glavu kako sam ja ovakav onakav. A prava istina je eto ta”, dodaje J.S.

 


wso.php