admin 26/01/2021

Britka i oštra na jeziku, ali uvijek profesionalna, je pravi opis jedne od najpoznatijih voditeljki Jovane Joksimović. Jovana je radila u skoro svim televizijskim kućama Srbije, počevši od javnog servisa, pa sve do televizije K1, koja je u vlasništvu njenog muža Željka Joksimovića. Prethodno je radila na TV Prva, gdje je vodila jutarnji program sa kolegom Srđanom Predojevićem, sa kojim je zajedno i napustila pomenutu televiziju, a razlog napuštanja još nikada nije tačno određen.

Evo ko su najbliže prijateljice Jovane Joksimović: O njihovom bogatstvu  bruji cela Srbija! (FOTO) - alo.rs

Jovanu definišu kao najbolje obučenu voditeljku, i uvijek je obučena u damskom stilu, u skladu sa situacijom. Međutim, mnogi su ostali zatečeni i iznenađeni kada su vidjeli fotografiju koju je objavila kao najavu za novu epizodu. Bila je u farmerkama, i to je ujedno prvi put da je tako obučena.

O privatnom životu, i ona i muž Željko rijetko govore, a ono što je poznato je to da su zajedno još od kako su vodili Eurosong u Beogradu.

OVAKO PLANIRA DA POTROŠI 100 EVRA KOJE ĆE DOBITI OD DRŽAVE! Jovana  Joksimović izjavom u JUTARNJEM iznenadila sve - nisu joj potrebne PARE -  Informer


wso.php