admin 19/05/2021

Voditeljica Jovana Jeremić je neko ko je relativno brzo došao na sami vrh estradnog i voditeljskog neba. Svoju karijeru na TV Happy je započela vođenjem jutarnjeg programa, a nakon toga i rijalitija ‘Parovi’.

Ona je nedavno pričala o događaju koji ju je zadesio, a koji niko ne bi poželio nikada.

Naime, tokom ljetovanja na crnogorskom primorju, ona je doživjela infarkt, te je ostala živa samo zahvaljujući suprugu Vojislavu Voji Miloševiću.

Voditeljka Hepija ređa blam za blamom Noizz

Ona je podijelila svoje strašno iskustvo, a počela je sa tim da je doživjela blagi infarkt, koji joj na sreću nije ostavio posljedice, ali da ni na kraj pameti nije mogla zamisliti da će je ovako nešto zadesiti. Naime, dok je sunčala i čitala knjigu, odjednom joj je postalo pakleno vruće, te je ustala i skočila u more. Odmah je osjetila da ostaje bez vazduha, počela da se davi i osjetila je jaku bol u grudima. Njen suprug Vojislav je primjetio da sa njom nešto nije uredu, skočio je i izvukao na plažu, te dao vještačko disanje, a kada je došla sebi hitno odvezao u bolnicu.

Jovana Jeremić šokirala: Zvezde "Granda" su mi PROBLEM, ne starlete!

U bolnici su joj rekli de je to bio zastoj srca, jer je pregrijana skočila u more. Uradili su joj sve potrebne nalaze i analize, te propisali terapiju koju stalno pije.

Na kraju je dodala da je sve završilo dobro zahvaljujući njenom suprugu koji joj je spasio život, a ona njemu pokvarila odmor.

JOVANA JEREMIĆ MILOŠEVIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM: Nakon seksa stomak pokrijem  peškirom! : Nadlanu.com