admin 21/05/2021

Jovana Joksimović je najpopularnija voditeljka u Srbiji. Njen rad posljednjih 20 godina je za svaku pohvalu, i zaslužuje samo riječi hvale.

Prva ispovest Jovane Joksimović od odlaska sa Prve: Zašto je odustala od  tužbe, o svađi sa Srđanom i saradnji sa mužem - 24sedam

Uprkos njenom osmijehu na TV ekranima, Jovana nije takva kada se ugase kamere, sudeći po komentarima njenih bivših kolega i ljudi sa kojima je sarađivala. To potvrđuje i situacija kada je nedavno trebala da se vrati na televiziju gdje je nekada radila, ali su kolege potpisale peticiju da je ne žele ponovo tu.

Ona sada radi na privatnoj televiziji K1 koja je u vlasništvu njenog muža, i vodi emisiju pod nazivom ”Uranak”.

OTKAZ NISMO DOBILI NI PISMENO NI USMENO, VEĆ PREKO INSTAGRAMA: Jovana  Joksimović se ponovo oglasila i objasnila detalje! | TV

Pojavile su se priče da ona ima aferu sa svojim kolegom Srđanom Predojevićem, ali ona je to sve demantovala, i na kulturan način zatvorila usta novinarima.
Ali kada se bolje pogledaju njihove zajedničke fotografije i videosnimci, primjetit će se njihova prisnost. Ona je u tom periodu uvijek oblačila suknje, i na svakoj fotografiji je bila uočljivo pribijena uz kolegu.

Svet i Scandal | RAT BUKTI! Jovana i Srđan sa Prve otišli uz STRAŠAN  SKANDAL, a obostrane optužbe samo pljušte!